Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رییس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین‌اجتماعی اعلام کرد: سامانه خدمات غیرحضوری ایرانیان خارج از کشور بروزرسانی شد و در مرحله اول امکان ارائه خدمات مرتبط با سابقه بیمه، در این سامانه به هموطنان خارج از کشور فراهم شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، سید عبدالله حسینیان گفت: با توجه به نیاز هموطنان خارج از کشور برای بهره‌برداری از خدمات سازمان تامین‌اجتماعی و با هدف تعمیم و گسترش پوشش بیمه‌ای به هموطنان مقیم/غیرمقیم خارج از کشور که فاقد پوشش بیمه‌ای هستند، به‌روزرسانی سامانه خدمات غیرحضوری ایرانیان مقیم سایر کشور‌ها در اولویت اقدامات قرار گرفت و موانع زیرساختی، فنی و امنیتی سامانه مذکور برطرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: چند سال پیش، سایت اولیه‌ای به این منظور طراحی و پیاده‌سازی شده بود که به علت عدم به روزرسانی و استفاده از روش‌ها و تکنولوژی قدیمی، پاسخگوی نیاز‌ها نبوده و موجب نارضایتی هموطنان خارج از کشور شده بود. به همین منظور و برای رفع مشکلات اشاره شده، پیاده‌سازی نرم‌افزار براساس پلتفرم‌های جدید و ارائه سرویس‌های غیرحضوری محقق شد و فاز اول آن در قالب سامانه غیرحضوری ایرانیان خارج از کشور به آدرس ex-eservices.tamin.ir آماده بهره‌برداری توسط هموطنان مقیم سایر کشور‌ها است.
حسینیان ادامه داد: با توجه به دسترسی‌های ایجاد شده، هموطنان خارج از کشور می‌توانند ضمن ثبت‌نام غیرحضوری در این سامانه، در فاز اول از خدمات مرتبط با سابقه شامل اخذ همه سوابق، ریزدستمزد بعد از سال 86 و سوابق تلفیقی به‌صورت غیرحضوری بهره‌مند شوند.
رییس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین‌اجتماعی افزود: در فاز بعدی، توسعه سایر سرویس‌های غیرحضوری مرتبط با بیمه‌شدگان، کارفرمایان و مستمری‌بگیران از جمله نام‌نویسی، حمایت‌های کوتاه‌مدت، مشاهده احکام و درخواست برقراری مستمری نیز در دستور کار این مرکز قرار دارد و در آینده‌ای نزدیک با همکاری واحد‌های ذیربط در سازمان محقق خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تامین اجتماعی هموطنان خارج از کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۸۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • تقدیر معاون استاندار زنجان از گروه‌های جهادی
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال