Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس تامین اجتماعی شهرستان قدس در نشست با خبرنگاران به حذف دفترچه‌های کاغذی تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: حذف دفترچه های درمانی گام بسیار مهمی در زمینه پیشبرد طرح نسخه الکترونیک است و این تغییر باعث کاهش قابل توجه مراجعات مردم به شعب و کارگزاری‌ها می‌شود.

به گزارش خبرگزاری برنا استان تهران، رییس تامین اجتماعی شهرستان قدس، در نشست خبری ،  در گفت و گو با خبر نگاران رسانه های جمعی با تاکید بر  ضرورت ارتباطات رسانه ای و تعامل سازمان تامین اجتماعی با اصحاب رسانه با هدف اگاه سازی کارفرمایان و بیمه شدگان و شرکای اجتماعی سازمان تاکید کرد و گفت: این سازمان بر اساس رسالت خود در راستای تحقق عدالت اجتماعی و تلاش برای اعتلای رفاه جامعه از تمام ظرفیت خود بهره گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داود ابراهیمی در ادامه به حمایت سازمان تامین اجتماعی از کارفرمایان در ایام کرونا پرداخت و گفت: سازمان تامین اجتماعی به منظور همراهی با کارگران و کارفرمایان در ایام شیوع کرونا، برنامه های متعددی را در راستای حمایت از نیروی کار طی سال گذشته انجام داد.

رییس تامین اجتماعی شهرستان قدس همچنین به حذف دفترچه‌های کاغذی تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: حذف دفترچه های درمانی  گام بسیار مهمی در زمینه پیشبرد طرح نسخه الکترونیک است و این تغییر باعث کاهش قابل توجه مراجعات مردم به شعب و کارگزاری‌ها می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تمام فرآیندهای مربوط به پذیرش و خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در مراکز درمانی طرف قرارداد و غیر طرف قرارداد در این بخشنامه تبیین می‌شود.

داود ابراهیمی با اشاره به قدیمی بودن زیر ساخت سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد، عزم دولت سیزدم برای توسعه زیرساخت‌ درمان و سیستم های الکترونیکی با دیگر ارگانها ستودنی است و امیدوارم موانع های پیش رو نیز برطرف گردد.

رییس تامین اجتماعی شهرستان قدس گفت، با توجه به اینکه بعضی از کارفرمایان دارای جرایم میباشند در صورت تصویب شورای بحران و مساعدت فرماندار شهرستان، این اداره مجاز به تقسیط اقساطی تا 36 ماه و در صورت مصوبه اداره کل 46 ماه و تایید ستاد بحران کشور تا 60 ماه میتوانند نسبت به باز پرداخت اقساطی اقدام نمایند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار برنا  در خصوص اینکه بیمه سربازی را چگونه به سوابق بیمه تامین اجتماعی اضافه کنیم گفت، برای خرید بیمه سربازی نیازی به سپری کردن شرایط دشوار و بغرنج نیست. تمامی سربازان توانایی این را دارند که ۲ سال بیمه خدمت سربازی را تهیه کرده  و به سنوات سابقه بیمه خود اضافه کنند. مهم نیست چه  شغلی داشته باشید و بیمه را برای چه حرفه‌ای خریداری نمایید و سابقه بیمه خدمت سربازی به کاری که در آن مشغول هستید اضافه خواهد شد  که این یکی از مزایای مهم بیمه خدمت سربازی است.

ابراهیمی ادامه داد، سازمان وظیفه عمومی و سازمان تامین اجتماعی برای خرید بیمه سربازی در سال ۱۴۰۰ دو شرط زیر را تعیین کرده‌اند:  فرد می‌بایست حداقل ۲ سال سابقه بیمه حال اجباری یا اختیاری داشته باشد و  اگر فردی سابقه نداشته باشد، نمی‌تواند سابقه بیمه  مربوط به خدمت مقدس سربازی را خریداری کند. همچنین، چنانچه فردی درخواست مبنی بر خرید بیمه خدمت  باشد، می‌بایست تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی باشید و اگر دو شرط بالا را دارا باشید به راحتی می‌توانید سابقه این بیمه را بگیرید.

وی  گفت، بیمه‌شدگان اجباری بزرگترین گروه بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی هستند که مطابق با قانون کار و قانون تأمین اجتماعی و در اجرای تعهدات قانونی کارفرمایان از خدمات تأمین اجتماعی برخوردار شده‌اند. که سال 1400 تعداد بیمه شدگان 61 هزار نفر بودند که از این تعداد 47 هزار نفر آنها اجباری می باشند.

ابراهیمی افزود، به جز سه گروه بیمه شدگان اجباری، حرف و مشاغل آزاد و اختیاری؛ سایر اقشار تحت پوشش تأمین اجتماعی براساس قوانین و مقررات خاص و عمدتا با برخورداری از قوانین حمایتی تحت پوشش این سازمان قرار گرفته‌اند.

رییس تامین اجتماعی شهرستان قدس در پایان اظهار داشت، به دنبال گسترش ویروس کرونا و تاثیرگذاری آن بر بسیاری از مشاغل در شهرستان قدس در اوج کرونا 3000 نفر  از مزایای بیمه بیکار ی استفاده کردند که جا دارد یادآوری کنم در حال حاضر افرادی که از بیمه بیکار ی استفاده میکنند 1500 نفر هستند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا رسانه سازمان تامین اجتماعی اصحاب رسانه جامعه تامین اجتماعی نیروی کار الکترونیک مراکز درمانی دولت درمان سربازی قانون کار قانون پوشش قوانین و مقررات ویروس داود ابراهیمی سازمان تامین اجتماعی بیمه خدمت سربازی حذف دفترچه تأمین اجتماعی بیمه شدگان سابقه بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۴۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است